Ретро:Каде исчезна најголемиот Битолски талент?

Loading...

Откако јавно кажа дека неговата група се распаднала и најави соло кариера, ние се прашуваме зошто не ја продолжи својата кариера. Па следното прашање е каде исчезна овој Битолчански талент?
На вас останува да го погледнете видеото и да се потсетите на неверојатниот настап на ова младо момче. А ние го имаме истиот коментар како Ненад- „Повеќе среќа следниот пат“.
 Откако јавно кажа дека неговата група се распаднала и најави соло кариера, ние се прашуваме зошто не ја продолжи своја

loading...