Роки – гумени бомбони – стара реклама

Loading...

Налетавме на оваа стара реклама за гумените бомбони РОКИ. 
Па си помисливме дека е убаво да ве потсетиме. Особено ако сте повозрасни и ако се сеќавате на поранешна Југослевија. 
Ако пак сте помлади, погледајте како тоа порано се снимаа рекламите.Налетавме на оваа стара реклама за гумените бомбони РОКИ. 
Па си помисливме дека е убаво да ве потсетиме. Особено ако сте повозрасни и

loading...
Loading...