Романтика на снег: Осеќаш ли?

Loading...

Романтика на снег:Романтика на снег:Тој:- Осеќаш ли?Таа: – Не! Шо?Тој: – Чек, осеќаш ли сеа?Таа: – Не, а шо тоа?Тој: – А сеа осеќаш ли?Таа: – Не!Тој: – А сеа?Таа: – НЕ!Тој: – А нели осеќаш дека те заебааам?Романтика на снег:Тој:- Осеќаш ли?Таа: – Не! Шо?Тој: – Чек, осеќаш ли сеа?Таа: – Не, а шо тоа?Тој: – А сеа осеќаш ли?

loading...
Loading...