Росица Мршиќ во трка за најдобар светски дизајнер

Росица Мршиќ, Македонската модна дизајнерка се натпреварува на изборот за најдобар светски дизајнер „International Bulgarian Fashion Awards EIRENE 2013“. Мршиќ победи во делот за избор на Русија и Европа, еден од деветте светски региони на интернационалните Бугарски модни награди, а со тоа ја продолжи и својата трка во изборот на најдобар светски дизајнер.
– Ви благодарам што придонесовте мојот бренд да биде прв од групата „Worldwide group from Russia and Europe” и да влезе во вториот круг гласање за селекција на 27 дизајнери од 9 светски региони. Веќе започна гласањето и повторно се собираат „лајкови“ за избор по еден дизајнер од секој регион, и ќе трае до 16 јули 2013, додава креаторката.
Росица Мршиќ, Македонската модна дизајнерка се натпреварува на изборот за најдобар светски дизајнер „Internation

Пронајдете не на следниве мрежи: