Ручек за 10-ка! Наредете компири, бело месо и бешамел сос…

Компири, бело месо и бешамел сос – ручек за чиста 10ка.Компири, бело месо и бешамел сос – ручек за чиста 10ка.
Ова јадење е одличен начин да го соберете цело семејство и да уживате заедно.
Начинот на подготовка погледнете ги во видеото во продолжение:Компири, бело месо и бешамел сос – ручек за чиста 10ка.
Ова јадење е одличен начин да го соберете цело семејство и да уживате заедно.

Пронајдете не на следниве мрежи: