Руси се појавија на паркинг на салон за автомобили – за 30 секунди заминаа со 300.000 долари

Loading...

На една група крадци ѝ беа потребни помалку од 30 секунди за еден автосалон во Санкт Петербург да го олеснат за околу 300.000 долари.Четири мажи се појавија во дворот на салонот и тргнаа право кон своите цели – БМВ Х6, БМВ 7, БМВ Х5 и БМВ 5 гранд туризмо.
Воопшто не им беше грижа за безбесносните камери, па „мртви ладни“ влегоа во автомобилите и си заминаа со нив. 
Руската полиција објавила дека станува збор за крадци, кои претходно успеале да дојдат до резервните клучеви на возилата.Четири мажи се појавија во дворот на салонот и тргнаа право кон своите цели – БМВ Х6, БМВ 7, БМВ Х5 и БМВ 5 гранд туризмо.
Воопшто не

loading...