Руската верзија на Дизни е нешто ПОСЕРИОЗНО!

Со оглед на тоа што во Русија има многу сообраќајни несреќи, речиси сите Руси имаат камери на предниот дел на автомобилите.Еден Русин бил прилично уморен од возењето во 3 часот наутро, но една глетка послужи како одличен аларм!
Што се случува кога во Русија на семафор се создава застој и од еден автомобил излегуваат луѓе облечени во костими на најпознатите Дизниеви ликови?Еден Русин бил прилично уморен од возењето во 3 часот наутро, но една глетка послужи како одличен аларм!
Што се случува кога во Русија на с

Пронајдете не на следниве мрежи: