Сакал само да и стави прстен на раката а сега му се смее цела држава!

Обидот на едно момче од Холандија да ја запроси својата девојка тотално му пропаднал…Тој смислил начин, својата одбраничка да ја запроси низ прозорецот, па нарачал камион со монтирана дигалка која требала да го подигне и да го намести токму пред прозорецот од нејзината соба.
Сакал да ја разбуди со омилената песна и потоа да ја запроси.
Но, во последен момент камионот се превртел а дигалката направилаголема дупка во кровот на соседот. Сепак, добрите вести се дека девојката прифатила…
Погледнете како се одвивало сето ова…

 
Тој смислил начин, својата одбраничка да ја запроси низ прозорецот, па нарачал камион со монтирана дигалка која требала да го подигне и да го намес

Пронајдете не на следниве мрежи: