Сакаш да го видиш мојот пе*ис?

Loading...

Дечко пишува на девојка:– Здраво, многу си убава!* (seen)– Што правиш вечер?Дечко пишува на девојка:– Здраво, многу си убава!* (seen)– Што правиш вечер?* (seen)– Сакаш да го видиш мојот пенис?* (seen)– Е кога си го видела ма?Дечко пишува на девојка:– Здраво, многу си убава!* (seen)– Што правиш вечер?* (seen)– Сакаш да го в

loading...