Сакаше да испадне херој: Но сега оваа БУДАЛА ја мрази целиот свет!

И вие ќе ја замразите кога ќе видите што сториСакаше да се направи херој и да ѝ помогне на една кутра желка која на крај сепак заврши со неубав карај.
Изгледа дека на оваа девојка никој не ѝ кажал дека сепак некои желки на знаат да пливаат… Но како и да е, кој фрла животни на ваков начин.Сакаше да се направи херој и да ѝ помогне на една кутра желка која на крај сепак заврши со неубав карај.
Изгледа дека на оваа девојка никој

Пронајдете не на следниве мрежи: