Сакаше да изведе магионичарски трик, но едно детенце ГО ПОСРАМИ пред гледачите!

Магионичарите се прилично паметни луѓе. Тие вешто ги користат своите мајсторски тактики за да ги збунат, измамат, односно наведат луѓето да видат нешто онаму кадешто не се наоѓа.Тие ги наведуваат луѓето да мислат дека навистина станува збор за магија, а тоа всушност е и главната цел на нивната игра.
Но, ова детенце не дозволи да биде измамено.
Тоа виде дека овде станува збор за прост трик и одлучи да го посрами магионичарот на националната телевизија.Тие ги наведуваат луѓето да мислат дека навистина станува збор за магија, а тоа всушност е и главната цел на нивната игра.
Но, ова детенце

Пронајдете не на следниве мрежи: