Сакаше да ја запроси својата девојка но се случи еден ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ…

Човекот сакаше да и приреди изненадување на својата девојка во чамецот и да ја побара за жена. Но тоа што следува навистина ги потресе сите..Сигурно не очекуваше дека ова ќе му се случи…
Погледнете во видеото…

 
Сигурно не очекуваше дека ова ќе му се случи…
Погледнете во видеото…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: