Сакате добар секс? Еве како да го добиете!

Loading...

Ако не му кажете на својот дечко што сакате, тој нема многу да се потруди…Еве неколку идеи, како да го зачините сексот.
1. Не глумете оргазам
Глумењето оргазам е многу често. Ако ви прејде тоа во навика, може да доведе до сериозни проблеми со интимноста. Опаѓа самодовербата и носи проблеми во врската.
2. Бидете искрени еден со друг
Кажете отворено што сакате. Бидете искрени со партнерот околу тоа што треба да поправите во кревет. Со тоа ќе го подобрите сексуалниот живот.
3. Бидете јасни и гласни
Не се срамете да испуштите глас. Тоа значи дека уживате во сексот! Вашиот партнер ќе продолжи да ве наградува за тоа.
4. Што повеќе, тоа подобро
Честите сексуални односи, водат до подобар секс. Го зголемуваат задоволството, самодовербата и повеќе ќе се зближите со партнерот. Исто така ќе станете посреќни и поздрави.
5. Бидете иновативни
Воведете некоја новост во креветот. Можете да научите нова поза или да искористите некоја секси играчка.Еве неколку идеи, како да го зачините сексот.
1. Не глумете оргазам
Глумењето оргазам е многу често. Ако ви прејде

loading...
Loading...