Сакате ЛОШИ МОМЦИ?- Еве зошто тоа може да ви користи…

Почетокот на врска со лошо момче е полн со возбуда, смеење и забава, а тоа всушност не прави поздрави.Знаеме дека мама и баба постојано ви велат да ги избегнувате лошите момци а и вие самите сигурно неколку пати сте се „изгореле“.
Сосема е јасно дека добрите момци се сепак попосакувани, но кој кажува дека морате да размислувате долгорочно?
Ако ви се допаѓа некое лошо момче можеби тоа и не е така лошо…
Тоа може да биде добро за вашето здравје
Почетокот на врска со лошо момче е полно со возбуда, смеење и забава, а тоа всушност ве прави и поздрави. Ако пронајдете спонтано момче кое не се плаши да ризикува, со текот на времето и вие ќе станете поопуштени. Лошите момци се почесто расположени за авантура отколку оние добрите.

Се препуштате на нови работи
Лошото момле сака сите свои сонови да ги претвори во реалност, а во тоа и ништо нема да го спречи. Со таквиот тип и вие ќе станете похрабри и отворени за нови предизвици.
И тие сакаат да се смират
Вечно лоши момци не постојат- ако Џорџ Клуни одличи да се смири, тоа значи дека има шанси и вашиот bad boy со текот на времето да стане помирен. Кога тоа ќе се случи, ќе имате само многу добри авантури за паметење.Знаеме дека мама и баба постојано ви велат да ги избегнувате лошите момци а и вие самите сигурно неколку пати сте се „изгореле“.

Пронајдете не на следниве мрежи: