Сакате подобар секс? Возете велосипед!

Loading...

Еден велосипед е доволен да ве направи посреќни, поуспешни и побогати. Покрај тоа, сексот после возење велосипед е најдобрата работа на светот!Луѓето тврдат дека кога возат велосипед, имаат подобар секс, подобри услови за работа, како и дека се посреќни.
Дури 89 % од испитаниците веруваат дека од кога се враќаат од работа со велосипед, успеваат да се „исклучат“ од работните обврски и убаво да се сложуваат со пријателите и семејството.

Во истражувањето учествуваа 2 500 луѓе, кои на работа користат велосипед. Во Велика Британија, скоро милион луѓе користат велосипед како главно превозно средство.
– Ако користите велосипед, неизбежно е да имате скоро совршено тело.
– Физичката активност помага во телесното и менталното здравје
– Заштедувате на гориво
– Помалку ќе ја загадувате околината
– Нема да имате проблеми со контролорите во автобусите
– Нема да плаќате паркинг место Луѓето тврдат дека кога возат велосипед, имаат подобар секс, подобри услови за работа, како и дека се посреќни.
Дури 89 % од испитаниците в

loading...
Loading...