Самарџиски: Судијата сам го призна кошот, па потоа ја поништи одлуката!

Драстично сме оштетени и со право приговараме, изјави Самарџиски.-Малку ми е чудно, судијата сам го призна кошот, па потоа ја поништи сопствената одлука. При тоа, топката требаше да биде наша на крајот, а тоа се две многу важни одлуки кои можеа да не приближат до победата, која ја заслуживме, вели Самарџиски.-Малку ми е чудно, судијата сам го призна кошот, па потоа ја поништи сопствената одлука. При тоа, топката требаше да биде наша на крајот, а т

Пронајдете не на следниве мрежи: