САМО ШТО СЕ НАВИКНАВМЕ НА ОВОЈ ФЕЈСБУК: Еве што сега ни подготвуваат…

Loading...

Според официјалните блог- објави , Фејсбук повторно работи на промената на News Feed. Овој пат се работи за промена на начинот на прикажување на содржините кои ќе помогнат корисниците да ги гледаат само актуелните објави, а не да се појавуваат содржини стари неколку дена.„Целта ни е сите корисници во секој момент да ги гледаат само најактуелните содржини и да не ги пропуштаат ваѓните новости од пријателите и страниците кои ги следат“- пишува на блогот на Фејсбук инженерите.

Фејсбук „ќе ги протурка“  објавите кои се најактуелни и кои во дадениот момент имаат најголемо внимание од корисниците, всушност  најмногу лајкови и коментари.
Ќе биде воведено и временско мерење на актуелноста на објавите. Објавите кои ќе соберат најмногу лајкови во моментот на објавата ќе бидат поставени на највисоко место. „Целта ни е сите корисници во секој момент да ги гледаат само најактуелните содржини и да не ги пропуштаат ваѓните новости од пријателите и с

loading...
Loading...