ШАМПИОНИ: РУСИТЕ ГО ДОСТИГНАА ВРВОТ!

Ако некој може да ве насмее со постапките кои ги прави, тоа се сигурно Русите. И претходно се докажаа во тоа дека се врвни, меѓутоа на лудоста им нема крај.Погледнете зошто велиме дека Русите се незаменливи!Погледнете зошто велиме дека Русите се незаменливи!

Пронајдете не на следниве мрежи: