Се чувствувам како ЧУДОВИШТЕ: Потресна исповед на жената која има 300 килограми!

Амбер е ѕвездата од третата сезона од реалити емисијата „Мојот живот со 300 килограми“ и признава дека се „убила себе од прејадување“ Поради своите килограми дури и наједноставната работа за неа претставува голем ризик. Амбер е од Орегон и има 24 години, живее со момчето и родителите. И да, таа има 300 килограми.
Таа не е во можност дури и нормално да оди и да стои исправено неколку минути. Притоа во текот на овој серијал ќе треба да оди на комплицирани операции, за да може да го промени својот живот на подобро.
Амбер признава дека се убила себе со прејадување, а го напуштила колеџот и работата, а операцијата ќе и помогне и да продолжи со образованието. А поради своите килограми не може ни да се капе стоечки, а пак одењето по скали за неа е голем предизвик.
-Се чувствувам како чудовиште- вели таа…
Погледнете го видеото.Амбер е од Орегон и има 24 години, живее со момчето и родителите. И да, таа има 300 килограми.
Таа не е во можност дури и нормално да оди и

Пронајдете не на следниве мрежи: