Се фотографирала за селфи, а потоа на фотографијата здогледала УЖАС

Мела е студент по медиумска продукција и работела како продуцент  на многу кратки филмови, но ова е нешто сосема ново.Ердал Сејлан и Мела Адамс фотографирале  „селфи од пеколот“ и го  објавиле на Јутуб.
Мела е студент по медиумска продукција и работела како продуцент  на многу кратки филмови, но ова е нешто сосема ново.
„Фасцинирана сум од виралните видеа.  Кратки, често смешни, луди или едноставно забавни филмови кои го обиколуваат светот и насмевнуваат многумина. Со проектот „Selfie from hell“ сакавме да создадеме нешто морничаво, по малку шокантно и забавно. Ова е видео кое луѓето сигурно ќе сакаат да го споделат. Инспирацијата ја добив од филмовите како „Круг“, јазикот е универзален така што секој може да го разбере“, вели Мела.

Ердал Сејлан и Мела Адамс фотографирале  „селфи од пеколот“ и го  објавиле на Јутуб.
Мела е студент по медиумска прод

Пронајдете не на следниве мрежи: