Ѝ се испушти во живо: „Не може човек да се се*са од горештините“

Loading...

По временската прогноза на Дневникот на РТС гледачите сведочеле на „врела исповед“ на водителка која мислела дека нејзиниот микрофон во тој момент е исклучен. Но, сепак не било  баш  така.Да, водителката на Дневникот на РТС, Билјана Кнежевиќ малку  се збунила. Откако  ја ислушала временската прогноза искоментирала дека е толку топло што „човек не може ни  да се секса“ и  сето  тоа читателите   можеле да го слушнат.
Снимката секако, веднаш станала хит на социјалните мрежи, а за пропустот всушност  била одговорна режијата бидејќи во тој момент микрофонот бил исклучен.
Еве како  изгледало, односно звучело тоа.Да, водителката на Дневникот на РТС, Билјана Кнежевиќ малку  се збунила. Откако  ја ислушала временската прогноза искоментирала дека е то

loading...
Loading...