Се намести и го фрли топчето: Бејзболот никогаш не бил погледан!

Чои Сеол Ха, сторила го извела веројатно најдоброто фрлање на топче во историјата на бејзболот.Бејзболот во Јужна Кореја е еден од најпопуларните спортови.
Оваа корејка е манекенка и го извела веројатно најдоброто фрлање на топче во историјата на бејзболот.
Погледнете:Бејзболот во Јужна Кореја е еден од најпопуларните спортови.
Оваа корејка е манекенка и го извела веројатно најдоброто фрлање на топче во и

Пронајдете не на следниве мрежи: