Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ…

Loading...

Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ…Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ…Се соблекле двајцата арно ама Блажо незнаел шо треба да прави и ја прашал Цвета:Блажо: И сеа шо?Цвета: Легни до мене.Блажо: И сеа?Цвета: Сеа качи се врз мене…Блажо: А сеа шо?Цвета: Сеа тури ми го овде…Блажо: Добро, после?Цвета: Сеа извади гоБлажо: Добро, сеа шо?Цвета: Пак тури го…Блажо: А сеа?Цвета: Пак извади гоБлажо: И сеа шо?Цвета (веќе изнервирана): Па пак тури го бре !Блажо (изнервиран): Па добро Цвето, ти бре самата незнајш шо сакаш !???Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ…Се соблекле двајцата арно ама Блажо незнаел шо треба да прави и ја прашал Цвета:Блажо: И се

loading...
Loading...