Се појави на сцената исплашен а потоа „РАСТУРИ“ со својот глас!

Кристофер Малони е човекот кој го задржа нашето внимание како учесник во популарното талент шоу Икс Фактор.Малони има 34 години и живее во Ливерпул, но тремата едвај му  дозволи да се претстави пред жирито.
Човекот не можеше да го држи микрофонот. Додека зборуваше членовите од жирито целиот трепереше, но кога запеа, никој не остана рамнодушен.
Погледнете како ја освои жири комисијата, но и симпатиите на преполната сала.

 
Christopher Maloney's Audition by roletadasanedotasМалони има 34 години и живее во Ливерпул, но тремата едвај му  дозволи да се претстави пред жирито.
Човекот не можеше да го држи микро

Пронајдете не на следниве мрежи: