Се разголе Тања Савиќ, но повторно се избламира!

Loading...

Познатата пејачка, Тања Савиќ на нејзиниот профил на Инстаграм објави фотографија на која позира во влажна мајца, залепена за нејзиното тело. Во преден план секако биле нејзините гради. Таа сакала да изгледа секси и на привлече внимание со нејзините атрибути, но една грешка го привлече вниманието па повторно се избламира пред јавноста.

Таа во описот на фотографијата напишала „todhay“ наместо „today“, а во зборчето „sunybeach“ ја изостави буквата „n“, бидејќи правилно се пишува „sunny“. Во преден план секако биле нејзините гради. Таа сакала да изгледа секси и на привлече внимание со нејзините атрибути, но една грешка го привлече вн

loading...
Loading...