Се родило прасе со сурла!

Loading...

Во западна Камбоџа, родено е прасе кое изгледа како хибрид од свиња и слон. Има розева кожа, сурла и големи уши како слон.Животното е слабо, има проблеми со должината на нозете, не може да ги отвори очите и има сериозни физички деформации. Не е познато како е предизвикана оваа бизарна мутација.
Слична свиња се родила во Кина во 2014 година, која живеела само два часа, бидејќи немала уста. И таа свиња изгледала како слон, а сопственикот одлучил да ја замрзне откако умрела, за да докаже дека животното било вистинско.
Прасето е родено со уште седум други, кои биле потполно здрави.Животното е слабо, има проблеми со должината на нозете, не може да ги отвори очите и има сериозни физички деформации. Не е познато како е предизвик

loading...
Loading...