Се санира асфалтот на улица „Алија Авдовиќ” во село Сингелиќ

Loading...

Се санира асфалтот на улица „Алија Авдовиќ” во село СингелиќНа улица “Алија'Авдовиќ” во Сингелиќ денес се работи на санација на првиот слој на асфалтот кој беше поставен непосредно пред невремето, а истиот беше однесен од поплавата.

 
По поставувањето на првиот слој на асфалтот, ќе се постави и завршниот слој, а паралелно со тоа се поставуваат бекатон плочки на тротоарот долж улицата.
На улица “Алија'Авдовиќ” во Сингелиќ денес се работи на санација на првиот слој на асфалтот кој беше поставен непосредно пред невремето, а истиот б

loading...