Се сеќавате на изведбата „Кен лииии“ од Бугарскиот Идол?

Најавено е откривање на таленти во периодот што следува и вие многу добро се подготвувате за истиот. Верувате дека ќе го дадете најдоброто од вас и ќе го воодушевите жирито. Но, сепак..Се појавувате на талент шоу и ви велат да почнете да пеете тоа што сте наумиле. Проблемот е што многумина мислат дека ги поседуваат тие вокални способности. Погледнете!Се појавувате на талент шоу и ви велат да почнете да пеете тоа што сте наумиле. Проблемот е што многумина мислат дека ги поседуваат тие вокални спо

Пронајдете не на следниве мрежи: