Се сликала 6 години по ред и покажала како од тинејџерка се претвора во девојка

Ребека Браун се сликала секојдневно во преиод од 6 години  и направила одлично видеоПочнала да се фотографира во 2007 година. Тогаш имала само 14 години. Видеото завршува со фотографии кога таа има 21 година
Ребека долго време се борела со трихотиломанија, пореметување чиј главен симтом е опаѓање на косата. Сега и тоа го надминала.
Погледнете како оваа млада тинејџерка се претворила во девојка.Почнала да се фотографира во 2007 година. Тогаш имала само 14 години. Видеото завршува со фотографии кога таа има 21 година
Ребека долго вр

Пронајдете не на следниве мрежи: