Се сретнуваат бившиот и сегашниот маж на Трпана…

Loading...

Се сретнуваат бившиот и сегашниот маж на Трпана и бившиот му вика на сегашниот:- Како е со потрошената роба?- Па, првите 5 сантима така-така, али после ко нова.
Прочитајте го и овој виц: Трпе се враќа порано од службено патување и гледа…- Како е со потрошената роба?- Па, првите 5 сантима така-така, али после ко нова.
Прочитајте го и овој виц:

loading...
Loading...