Се стрчала на улица на дожд: Кога ќе видите ЗОШТО, ќе заплачете…

Loading...

Ова е прекрасен краток филм, кој се вика „лесен дожд“, кој вреди да се погледне, бидејќи ќе ве расположи. Ова е вистинска приказна, режирана од Нил Хорнер.
Ова е еден од оние филмови, кои ве учат на животни лкции како да бидете подобри. Фолмот подига свест за ракот и е потсетник дека и кога ви се случува нешто лошо и се чувствувате ужасно, никогаш не е лошо како што мислите…
Погледнете:Ова е вистинска приказна, режирана од Нил Хорнер.
Ова е еден од оние филмови, кои ве учат на животни лкции како да бидете подобри. Фолмот п

loading...