Се вери поранешниот сопруг на Весна Бејби!

Loading...

Јанко Тренкоски-поранешниот сопруг на Весна Бејби се жени по втор пат.Имено, генералниот директор на КБ Прво пензиско друштво и финанискианалитичар, воедно и поранешен сопруг на актерката Весна БејбиПетрушевска, се вери со неговата девојка Елена Киевска.
Парот наскоро го очекува своето прво дете. Тој веќе има две деца- десетгодишниот Кирил и осумгодишната Мина.Имено, генералниот директор на КБ Прво пензиско друштво и финанискианалитичар, воедно и поранешен сопруг на актерката Весна БејбиПетруш

loading...
Loading...