Се врати исчезнатото момче: НЕМА ДА ВЕРУВАТЕ ШТО СЕ СЛУЧИЛО СО НЕГО!

Loading...

Александар Аца Јовановиќ (21) од Костолац се вратил дома во понеделникот, 26 дена откако било пријавено неговото исчезнување. Неговата мајка и две години постарата сестра се пресреќни поради ваквиот епилог.-Кога се појави пред врата, нашиот кошмар заврши на најдобар можен начин- вели мајката Ѕвездана. 
-Ми кажа дека се криел по ниви, затоа што не сакал никој да го најде. Преживувал јадејќи овошје и зеленчук. Спиел каде и да стигнел, смрзнувал но ете на крај сфатил дека најдобро е дома- вели мајката. 
Момчето исчезна на 13-ти август, а веќе долго време има психички проблеми и поради тоа е подложен на лекарска терапија. -Кога се појави пред врата, нашиот кошмар заврши на најдобар можен начин- вели мајката Ѕвездана. 
-Ми кажа дека се криел по ниви, зато

loading...
Loading...