Секакви будали шетаат по светот

Loading...

Марјан се сложува со мислењето дека секакви будали шетаат по светот. Прочитајте го денешниот афоризам на денот.- Треба да си будала за да не шеташ по светот. Ама по светот шетаат секакви будали.
Марјан Анѓеловски- Треба да си будала за да не шеташ по светот. Ама по светот шетаат секакви будали.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...