СЕКС МАРАТОН: Прстен открива колку сте добри во креветот

Ова чудо од играчка води евиденција за бројот на потрошени калории како и за бројот на пенетрации во една минута!Англиската фирма Бондар неодамна го претставила “SexFit”, првиот  вибрирачки прстен за пенис кој истовремено го појачува задоволството и следи дали сте во кондиција.
“SexFit” делува така што се синхронизира со бесплатната апликација за паметни телефони која на корисникот му овозможува информации за бројот на потрошени калории како и бројот на пенетрации во една минута.
Помагалото  доаѓа во три бои, а призводителите истакнуваат дека се работи за иновација која наскоро ќе заживее во редовната употреба.
„Секс- играчките одсекогаш се развивале паралелно со технологијата. Нашиот уред е само еден природен чекор напред во развојот на направи кои ќе служат за одржување и подобрување на здравјето“, стои во соопштението.
Од фирмата истотака  напоменале дека најверните корисници ќе можат да ги објавуваат своите резултати на социјалните мрежи и да ги споредуваат со резултатите на останатите корисници.Англиската фирма Бондар неодамна го претставила “SexFit”, првиот  вибрирачки прстен за пенис кој истовремено го п

Пронајдете не на следниве мрежи: