СЕКС ПОЗА НА ДЕНОТ: „Дрон ситуација“ – Кој пробал знае!

Loading...

Оваа поза им е исклучително омилена на припадниците на посилниот пол затоа што ја имаат целосната контрола врз партнерката, а сепак уживаат во легната положба.  Ако ви треба нова секс поза за незаборавен секс, тогаш сте на вистинското место.
Секогаш е добро да ги зачините работите во кревет, па затоа ние ви предлагаме да ја пробате оваа нова поза.
Партнерот лежи на грб со споени нозе, додека партнерката со широко раширени нозе во форма на шпага го опчекoрува партнерот. Со помош на рацете партнерот ја фаќа за бутовите на нозете и ја врти во круг, но внимателно бидејќи тежиштето на целата дрон ситуација паѓа врз машкиот полов орган.

Оваа поза им е исклучително омилена на припадниците на посилниот пол затоа што ја имаат целосната контрола врз партнерката, а сепак уживаат во легната положба.   Ако ви треба нова секс поза за незаборавен секс, тогаш сте на вистинското место.
Секогаш е добро да ги зачините работите во кревет, п

loading...
Loading...