СЕКС ПОЗА НА ДЕНОТ: „V“ – Стигнете до победа!

Loading...

Внесете свежина во вашиот сексуален живот и не дозволувајте да ви биде здодевно со вашиот партнер. Експериментирајте, а со оваа секс поза стигнете „до победа“!Партнерот седнува на земја со свиткани нозе („како турчин“), а партнерката седнува врз него и со нозете го обвиткува партнерот околу струкот. Двајцата се навалуваат наназад под агол од 45С, во облик на буквата „V“ (Victory – победа).
Најпрво актот се одвива побавно, а потоа се забрзува темпото.
Со ваквата положба на телото кај двајцата партнери стимулацијата е голема, а уживато овострано.  
Прочитајте за позата ДРОН СИТУАЦИЈА – Кој пробал знае! А зашто да не пробате и вие, прочитајте ТУКАПартнерот седнува на земја со свиткани нозе („како турчин“), а партнерката седнува врз него и со нозете го обвиткува партнерот околу ст

loading...
Loading...