Секси хороскоп: Што ги пали хороскопските знаци?

Loading...

Овен
Жена: Сака да го има главниот збор во кревет. Обожава црна долна облека и високи потпетици за во кревет и сака да покаже кој е шеф и чии наредби треба да се  слушаат. Таа сака интелектуална поврзаност со партнерот па често паѓаат и ги возбудува долг интелектуален разговор
Маж:  Секогаш има нови пози во сексот, а сака да доживее оргазам кои никогаш нема да го заборави. Сака партнерка која е еднаква со него. Сака секс на брзина, па се возбудува доколку веднаш го нападнете кога ќе влезе во стан. Ставот „ те посакувам сега и веднаш“  може да се каже дека го пали.
Бик
Жена:  Сака сензуално водење љубов.  Свеќи, масажа, нежни допири- тоа се работи кои ја наведуваат на секс и ја инспирираат. „ Диви“ момци не се за неа…
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Жена: Сака да го има главниот збор во кревет. Обожава црна

loading...