Селјак на плажа

Оваа случка се случува на плажите во Бугарија. Како што можете да забележите изнервираниот човек го фрла лаптопот во море.
Овој дечко заслужено ја доби титулата „Селјак на плажа“. Погледнете зошто:
 Оваа случка се случува на плажите во Бугарија. Како што можете да забележите изнервираниот човек го фрла лаптопот во море.
Овој дечко заслу

Пронајдете не на следниве мрежи: