СЕНДВИЧ – ПРВА ЛИГА!

Еве предлог што би можеле да подготвите за вечера, доколку немате идеја. Овој сендвич е неверојатен, а тоа ќе ви го докаже и Лаура Витале, жената со најдобрите рецепти. Зарем сликава не ви е доволна?Гладни? Повелете рецепт. Пријатно јадење!Гладни? Повелете рецепт. Пријатно јадење!

Пронајдете не на следниве мрежи: