Шетал низ шумата и наишол на оваа куќичка. Кога влегол внатре, ОСТАНАЛ БЕЗ ТЕКСТ!

Loading...

Овој човек шетал низ шумата и само сакал да помине неколку мигови на уживање во глетката и тишината.Но, наместо тоа, тој наишол на необична мала куќа која изгледа како силос.
Неговата љубопитност била голема, па одлучил да види што има внатре.
Навистина е реткост да се видат вакви куќички во реалниот живот и судејќи по нејзиниот изглед, некој посветил навистина многу време за да направи да изгледа како да е од бајките.
Кога ја отворил вратата, останал без зборови…Но, наместо тоа, тој наишол на необична мала куќа која изгледа како силос.
Неговата љубопитност била голема, па одлучил да види што има вна

loading...
Loading...