Си гледаше трпеливо во водата… Одеднаш нешто интересно се случи!

Loading...

Кучињата се мили и кротки, но забораваме дека нивните предци биле ловци и предатори. За среќа денешните кучиња се сметаат за најдобар пријател на човекот.Но , од време, на време, тие прават нешто изненадувачко. Таков пример е овој златен ретривер.
Погледнете што тој може да направи:Но , од време, на време, тие прават нешто изненадувачко. Таков пример е овој златен ретривер.
Погледнете што тој може да направи:

loading...
Loading...