Си оди дома некое девојче и го гледа татко си како…

-Си оди дома некое девојче , и го гледа татко си како и го става на слугинката од позади.Веднаш девојчето отишло кај мајка си и и кажало што се случило дента , откако мајка и ја ислушала и рекла на ќерката : -Вечерва кога ке дојдат сите гости на вечера ти ке кажеш што направи татко ти денеска!-Се собрале вечерта сите фамилијарно и девојчето рекло : -Знаете ли вие што се случи денеска кај нас дома?-Сите ја гледаат и ја прашале во еден збор , што?-Денеска тате и го стави на слугинката од позади она ,она … како се вика мамо она тебе поштарот што ти го стави во устата?Веднаш девојчето отишло кај мајка си и и кажало што се случило дента , откако мајка и ја ислушала и рекла на ќерката : -Вечерва кога ке

Пронајдете не на следниве мрежи: