Сигурно не сте знаеле дека микробрановата можете да ја користите и на овој начин

Веројатно веќе користите микробранова печка, но можете да ја користите на многу повеќе начини освен за подгревање или подготовка на готови јадењаДоколку сакате кафе со млечна пена, најлесно и најбрзо можете да подготвите доколку проматите млеко во затворена тегла, ја ставите во микробранова и за само 30 секунди ќе добиете совршена пена за кафе, исто како онаа која ја служат во кафулињата.
Микробрановата можете да ја користите и да подготвите вкусна сланина за појадок или доколку сакате исцедите цитрони без прскање и мака, а зшто ќе ви бидат потребни 10 секунди. И тоа не е се.Доколку сакате кафе со млечна пена, најлесно и најбрзо можете да подготвите доколку проматите млеко во затворена тегла, ја ставите во микробранова

Пронајдете не на следниве мрежи: