Сите мислеа дека се шегува: Малото момче го поведе орото и сите ги остави без текст!

Ова момченце го поведе орото и сите присутни ги воодушеви со своето знаење и смисла за ритам…Дали сте чулле за онаа познатата „играј како никој да не те гледа?“ Е, па ова момченце дефинитивно така играше.
Имено, ова момченце го поведе орото и сите присутни ги воодушеви со своето знаење и смисла за ритам.
Погледнете го видеото:
Дали сте чулле за онаа познатата „играј како никој да не те гледа?“ Е, па ова момченце дефинитивно така играше.
Имено, ова момч

Пронајдете не на следниве мрежи: