Сите сме го гледале „Сам дома“, но ОВА сигурно не сте го забележале!

Loading...

Што ви избегало од видик во филмот „Сам дома“Ауу твојата девојка! Одвратно! – сите веројатно се сеќавате на сцената кога Меколи Калкин. т.е Кевин од филмот „Сам дома“ пребарува по работите на својот брат и ги открива фотографиите од неговата девојка. Но тоа всушност не е девојка, туку момче направено со фотошоп!
Ова е само една од 9 работи кои сигурно не сте ги забележале во популарниот божиќен филм.
Што уште ви избегало од видик, проверете во видеото.

Ауу твојата девојка! Одвратно! – сите веројатно се сеќавате на сцената кога Меколи Калкин. т.е Кевин од филмот „Сам дома“ пребару

loading...
Loading...