„Скандалот“ на Калиопи на Бубамара

Loading...

Иако на снимката која беше емитувана на Канал 5 прекинувањето на Калиопи беше иссечено, на јутјуб уште пред два дена е поставена снимка од „скандалот“. Сепак Калиопи е ѕвезда која може да си дозволи вакво нешто и знае да се покаже во најдобро светло.Иако на снимката која беше емитувана на Канал 5 прекинувањето на Калиопи беше иссечено, на јутјуб уште пред два дена е

loading...