Скорпијата набљудува, Лавот наздравува а Вагата јаде…

Loading...

Како се однесувате вие кога сте во кафуле?Овен-Најгласен е!
Ако сакате да бидете сигурни дека е во кафулето тогаш треба да пристигнете пред да започне натпреварот. Побарајте некој кој носи црвени или нешто впечатливо и тоа е тој. Изгледа агресивно. За да му пристапите треба вие да го преземете директно првиот чекор.
Бик-Се смешка од сенка
Задоволно седат на страна и набљудуваат се што се случува околу нив и најчесто тоа го прават со насмевка на лице. Со тоа покажуваат дека им е забавно, ако не им  е убаво си одат. Ако сакате да ги освоите подобро е да чекате тие да го направат првиот чекор. Предложете им дружење со храна.
Близнаци- им дофрлаат на вработените
Ги познава сите вработени во кафулето, разговара со сите и сите ги засмејува. Сака да биде забележан.  Може да ги привлечете со таинствено однесување но ако дојде до разговор никако не бидете воздржани.

 
Ракот им е домаќин на сите на масата
Секогаш доаѓаат во група. Се однесуваат пристојно, се грижат за сите и не сакаат на никого ништо да му недостига. Пред да им пристапите гледајте ги и смешкајте им се а дури потоа правете се дека ви треба помош.
Лавот- Наздравува
Секогаш се во своето природно опкружување, целото внимание е насочено кон нив. Иницијатори се на собири и забави. Најдобар начин да им пристапите е да се смеете на нивните шеги.
Девица-разговара баш со сите
Лесно ќе ги препознаете седат настрана се е според бон-тон. Разговаараат со сите и прибрани се. Пред да им пристапите гледајте ги а дури потоа одете да зборувате со нив.

 
Вага- го наметнуваат своето расположение
Вообичаено се посакувано друштво, а со себе често носат и нешто за јадење без разлика дали се во кафуле. Скони се кон наметнување на своето однесување. Па ако се тие расположени се че биде лудо. Може да ги освоите со хумор, но мора да сте пристојни затоа што ги одбива вулгарноста.
Скорпија-Набљудувач
Сакаат да седат на место од каде што ќе може да набљудуваат што се случува. Изгледаат како агенти на задача. Сакаат да ги набљудуваат другите па проблем е да сте со нив во друштво. Ако сакате да им пристапите мора прво да дознаете нешто за вас.
Стрелец- Зборува без да престане.
Го барате „најголемиот муабетџија“ во кафулето- бидете сигурни дека тоа е овој знак. Ги знаат сите таму и зборуваат со сите. Најдобар начин да им пристапите е да ги предизвикате.

 
Јарец- Прислушкува
Имаат три кафулиња во кои традиционално излегуваат. Таму им е најугодно. Обично седат на иста маса и се им е рутина. Пристапете им директно затоа што сте храбри ќе бидат воодушевени.
Водолија- Ги издава насмевката
Овие луѓе ги расположуваат сите околу нив. Нивниот израз на лице е мешавина од забава, чудење и збунетост. Ќе ги препознаете по насмевката со која ги шармираат сите. Пристапете им спонтано и оригинално ако сакате да ги воодушевите.
Риби- Изгледаат мистериозно
Изгледаат повлечено и мистеризони, но соговорникот секогаш ќе го гледаат во очи. Можеби изгледаат тивко но се многу интелигентни. Пристапете им со некој романтичен гест. Овен-Најгласен е!
Ако сакате да бидете сигурни дека е во кафулето тогаш треба да пристигнете пред да започне натпреварот. Побарајте некој к

loading...
Loading...