СЛАТКИ: КАСИЉАС ја БАКНА својата ДЕВОЈКА пред камерите!

Девојката на Икер Касиљас, спортската новинарка Сара Карбонеро, ја имаше прилика во живо да му земе интервју на својот дечко веднаш по натпреварот. Нивната љубовна магија беше насекаде, со што во еден момент Касиљас не можејќи да одговори на некое од нејзините прашања, посегна да ја бакне пред камерите. Еве го целосното интервју кое се рашири низ целиот свет.Љубов ли е, што ли е? Погледнете!Љубов ли е, што ли е? Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: