СЛАТКО МОМЧЕ НА МАЈКА СИ: ЛИНДА, ЛИНДА!

Малите се најслатки кога бараат нешто што со голема желба го посакуваат. Посебно, кога станува збор за слатки колачи.  Пред ручек не се јаде благо. Познато? Убедувајќи се со мајка си, малото момче се обидува тоа правило да го избрише од куќниот ред во домот. Погледнете!Пред ручек не се јаде благо. Познато? Убедувајќи се со мајка си, малото момче се обидува тоа правило да го избрише од куќниот ред во домот. По

Пронајдете не на следниве мрежи: